Welkom bij de klantenservice van Voordeelscout!


Momenteel is onze shop nog volop in ontwikkeling en zijn wij druk in de weer met de verdere uitbreiding met een bestelmodule en implementatie van de betalingsmogelijkheid via Ideal. Zodoende kunt u voorlopig uw bestelling alleen via email plaatsen:

Bestellen
 1. Stuurt u ons via email (eventueel via de link op iedere pagina) het artikel of de artikelen die u wilt bestellen, tesamen met uw naam- en adresgegevens, afleveradres als ook de gewenste wijze van verzending en betaling.
 2. Vervolgens ontvangt u van ons een bevestiging van uw bestelling per email waarin ook alle van toepassing zijnde korting(en) staan opgenomen
 3. Zodra wij uw (aan)betaling hebben ontvangen, zullen wij uw bestelling z.s.m. verder afwikkelen en verzenden.
Uiteraard zult u gedurende het gehele traject door ons zorgvuldig op de hoogte gehouden worden over de status van uw bestelling.
Omdat wij veelal gebruik maken van speciale aanbiedingen in de markt, geldt voor al onze aanbiedingen dat ze onder voorbehoud van beschikbaarheid worden aangeboden en op=op. Door de lage prijsniveau's en beperkte aanbod kan het voorkomen dat een aanbieding snel is uitverkocht. Uiteraard zijn wij altijd bereid om voor u artikelen na te bestellen, echter de prijs zou dan kunnen afwijken van ons eerdere aanbod. Vraag gerust om een vrijblijvende offerte.

Om u zoveel mogelijk voordeel te kunnen aanbieden, houden wij slechts beperkte voorraden aan. Bij ieder artikel staat de beschikbaarheid vermeld in de omschrijving. Artikelen op bestelling verzamelen wij en kopen wij eenmaal per week in, waarbij meestal dezelfde week nog het artikel kan worden uitgeleverd.

Betalingsmogelijkheden
Wij leveren uw bestellingen hoofdzakelijk tegen vooruitbetaling via:
 • Een overboeking via onze zakenrekening;
 • de escrow service van PayDutch (let op, bij betaling via PayDutch is er sprake van bijkomende kosten);
 • Ideal wordt op dit moment nog niet via de webshop aangeboden, wel kunt u met Ideal betalen via PayDutch;
 • een overboeking via PayPal (let op, bij betaling via PayPal berekenen wij bijkomende kosten) of
 • in geval van geringe bedragen en mits gepast, kunt u ook contant betalen, waarbij u besluit het artikel bij ons op te komen halen.
Verzendkosten
Alle bestellingen worden met track&trace service verzonden. Waarbij:
 • Bij bestellingen met een waarde vanaf € 20,= berekenen wij géén verzendkosten (mits verzending binnen Nederland via DHL For You);
 • voor bestellingen tot € 20,= berekenen wij, afhankelijk van de afmetingen van het pakket, € 4,50 tot € 5,50 verzendkosten (mits verzending binnen Nederland via DHL For You);
 • bij verzending via DHL For You wordt uw bestelling binnen 3 á 4 werkdagen bij u thuis -of een service point naar keuze- afgeleverd;
 • u ook kunt kiezen voor verzending via TNT Post (24 uurs-verzending) tegen toeslag van € 4,00 (incl. btw) per zending;
 • voor buitenlandse of afwijkende zendingen kunt u altijd vooraf (vrijblijvend) een kostenopgave bij ons opvragen.
Kortingsactie voorwaarden
Bij aankoop van twee of meer artikelen van elk minimaal € 20,=, ontvangt u van ons bij gelijktijdige levering een korting van € 3,50 op uw bestelling! De korting geldt slechts éénmaal per bestelling en is niet cumulatief. De kortingsactie geldt enkel voor aankopen via de webshop en bij gelijktijdige verzending van de artikelen. In offertes nemen wij de korting al automatisch mee. Wij behouden ons het recht voor om deze kortingsactie op elk, door ons gewenst, moment te beeindigen alsook bij misbruik te weigeren. De korting is incl. BTW.

Pre-order games en pre-order voordeelprijs
Voordeelscout biedt gamers extra aantrekkelijke prijzen aan op pre-order's van games. Wat is pre-order? Pre-order is het bestellen c.q. reserveren van een game enige tijd (minimaal twee weken) voordat deze wordt uitgebracht. Waarom extra voordeel op een pre-order? Een pre-order maakt het voor ons en met name voor onze leverancier makkelijker om een goede inschatting te maken van de benodigde voorraad. Het risico om met onverkochte producten te blijven zitten wordt hiermee een stuk minder en daarmee ook de kosten. Dit voordeel geeft Voordeelscout door aan de gamer. De (geplande) releasedatum van games wordt bepaald door de uitgever en kan wijzigen.

Superdeals en weekendaanbiedingen
De getoonde super- en weekenddeals van Voordeelscout zijn altijd strikt onder voorbehoud van beschikbaarheid en op=op. Wij bieden u, als geinteresseerde, graag de gelegenheid van een dergelijke aanbieding gebruik te maken, echter aan het plaatsen van een reservering kunnen geen rechten worden ontleend totdat Voordeelscout uw bestelling definitief heeft bevestigd via een officiele bestelbevestiging (herkenbaar aan het bestelnummer). Voordeelscout kan u vooraf per email benaderen om nadere gegevens te verstrekken in het belang van uw bestelling, echter dit is geen definitieve bestelbevestiging. Waarom deze werkwijze?
Voordeelscout heeft soms de mogelijkheid om extra voordelig in te kopen of deel te nemen aan een leveranciersactie. Hierbij gaat het vaak om een beperkt aantal actieproducten, welke bij overtekening onder de diverse retailers worden verdeeld. Het kan hierdoor voorkomen dat er onvoldoende artikelen beschikbaar zijn voor alle geinteresseerden. Hierdoor zal Voordeelscout uw bestelling pas definitief bevestigen (via bestelbevestiging met uniek nummer) als ook daadwerkelijk uitgeleverd kan worden. Zo niet, dan zal Voordeelscout uitleveren in volgorde van ontvangst reservering en de overige geinteresseerden per email informeren.

Externe verwijzingen en Youtube demo's
De externe verwijzingen naar productspecificaties, -reviews en de demo video's via YouTube, zijn met zorg voor u geselecteerd. Echter, voor de juistheid en volledigheid van de door derden beheerde informatie en YouTube video's kan door Voordeelscout helaas niet worden ingestaan. Verder zijn op het gebruik van de YouTube video's de gebruiksvoorwaarden van YouTube van toepassing.

Annuleren & Retourneren
Indien u producten wenst terug te sturen, neemt u dan altijd even vooraf contact met ons op. Uit hoofde van 'de wet verkoop op afstand' heeft u recht op 7 dagen zichttermijn, echter een aantal producten zijn vanwege hun aard (zoals games) hiervoor uitgesloten. Indien u een product vanwege een defect of andere soortgelijke reden wilt retourneren, verzoeken wij u gebruik te maken van het formulier: "annuleren en retourneren". Neem echter in geval van annuleren & retourneren altijd van tevoren contact met ons op te nemen via email of telefoon. De "algemene voorwaarden" en het formulier "annuleren en retourneren" zijn te allen tijde bijgevoegd bij uw bestelling. Echter u kunt beide documenten ook hieronder (uitvergroot) inzien c.q. downloaden:

Algemene voorwaarden   Algemene Voorwaarden Voordeelscout particulieren

Annuleren en retourneren   Annuleren en Retourneren